Tordenskioldsgate 6 - Rådhuset

Meget representative kontorlokaler i et dynamisk og pulserende kontor og forretningsmiljø

Lokaler

Bygget

Byggår:
1960-tallet

Miljø:
Energimerke D

Total størrelse:
Ca. 5 000 kvm bta.

Fellesfasiliteter:
Sykkelparkering

Leietakere i bygget:
Mesh, JP Morgan, Eikos m. fl.

Eiendommen er meget representativ og består av åtte kontoretasjer med restauranten «Foodie» beliggende i 1. etasje, samt to underetasjer. Flott inngangsparti med marmorfliser og stilfullt interiør

Beliggenhet

Området:
Oslo Sentrum - Rådhuset

Offentlig transport:
Sentralt beliggende rett ved Rådhuset. Få minutters gange til Nationaltheatret stasjon med meget god offentlig kommunikasjon, med alle lokal-, region- og flytog og samtlige t-banelinjer. Trikk- og bussholdeplasser i umiddelbar nærhet.

Parkering:
Eiendommen har parkeringskjeller med plass til sykler og ca. 20 biler. Vi kan p.t tilby inntil fire parkeringsplasser i kjelleren. Det henvises forøvrig til nærliggende P-hus.

Eiendommen har en av byens beste beliggenheter. Meget sentralt og attraktivt plassert mellom Stortinget og Oslo Rådhus, i et dynamisk og pulserende kontor og forretningsmiljø. MESH er blitt en stor aktør i gaten, hvilket medfører at gaten er preget av flere unike og spennende selskaper, både etablerte og under oppstart. Umiddelbar nærhet til alle servicetilbud, butikker, caféer, restauranter og offentlig kommunikasjon. Et stenkast fra Aker Brygge og Nationaltheatret.

Gårdeier

Oslo Areal AS

Oslo Areal er et miljøbevisst eiendomsselskap i vekst med fokus på kontoreiendommer nært kommunikasjonsknutepunkt i Oslo-området. Både i utviklingsprosjektene og gjennom forvaltningen av eiendommene forsøker vi til å bidra til at Oslo bli en endra bedre by å arbeide og bo i. Oslo Areal er et meget solid eiendomsselskap som er eid av Gjensidige Forsikring og AMF Pensionsförsäkring

Les med om Oslo Areal – Osloareal.no

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Anders Heffermehl

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter

Prospektet som PDF