Innspurten 13 - Valle Wood

Nøkkelinfo

Total ledig utleieareal
965 kvm
Minimum ledig utleieareal
441 kvm
Ledig fra
Etter avtale
Type
Kontor

Norges flotteste bygg i Massivtre med alle sine miljø- og energifordeler. Bygget er utviklet med brukerne i fokus, og det er etablert en fantastisk personalrestaurant i byggets første etasje, med mulighet for å leie fleksible kontorplasser i andre etasje i tilknytning til byggets felles møteromsenter.

Arealtabell

Etasje: Areal:
4 523 kvm
5 441 kvm
Papirfly

Beliggenhet

Området:
Helsfyr - Valle

Offentlig transport:
Helsfyr T-banestasjon har 4/5 linjer som resulterer i avganger mot sentrum nesten hvert 2. minutt. Kort vei til Flybuss. Buss: linje 21, 28, 58, 68, 76.

Parkering:
Godt med kundeparkering i Intility stadion.


Valle Wood ligger meget sentralt plassert på Heslfyr med 5 minutters gange til Helsfyr t-banestasjon, med god tilgang til offentlig kommunikasjon og servicetilbud. Med E6 og Grenseveien er det enkelt og forflytte seg med bil inn og ut av byen. Med utviklingen av Valle og Fyrstikktorget står Helsfyr ovenfor en stor transformasjon fra et kontorcluster til et byområdet som kombinerer bolig, kontor og handel.

Lokalene

Egnet bruk:
Landskap

Antall arbeidsplasser:
5. etasje /440 kvm) ca. 28 arbeidsplasser
4. etasje (523 kvm): Ca 30 arbeidsplasser

Standard:
Nybygg

Fantastisk takhøyde med store vinduer sikrer veldig gode arbeidskraftkvalitet i Valle Wood. Her er alle arbeidsplasser likeverdige, med flott utsyn. Massivtre sikrer en mer naturlig opplevelse av inneklima.

Bygget

Byggeår:
2019

Miljø:
Estimert energimerking A

Total størrelse:
Ca. 6 100 kvm

Fellesfasiliteter:
Personlig resepsjon i første etasje, business lounge, personalrestaurant, møteromsenter, fleksible kontorplasser til utleie og stort sykkelhotell.

Leietakere i bygget:
JDE, Ricoh, Stamina Helse, Norges Taxi, Thorn og Håndverkeriet.

Valle Wood er et signaturbygg og ligger midt i hjertet av kontorområdet Valle. Valle Wood bygges i massivtre og skiller seg tydelig fra de andre kontorbyggene, både i form og funksjon. Både ut- og innvendig får Valle Wood fremtredende elementer av tre i kombinasjon med stor takhøyde og store panoramavinduer.

Gårdeier

Eier:

NCC Property Development

Generell info:

NCC Property Development legger hovedvekt på bærekraftige kontor-, handels- og logistikkeiendommer med attraktiv beliggenhet, og kjennetegnes av en grundig forståelse av spesifikke kundebehov.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Jørgen Nygaard Anker-Rasch

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter

Prospektet som PDF