Vollsveien 19

Vollsveien 19 tilbyr effektive kontorlokaler i fine omgivelser med nærhet til et av Oslos beste knyttepunkt.

Lokaler

Bygget

Byggår:
1997

Miljø:
Rød D

Total størrelse:
9 800 kvm bta.

Fellesfasiliteter:
Personalrestaurant, trimrom, dusj og garderobe og sykkelparkering.

Parkering:
Garasjeanlegg med direkte adkomst til kontoret med heis. . Rikelig med parkeringsplasser samt muligheter for utvendige biloppstillingsplasser og gjesteparkering på området

Leietakere i bygget:
LEGO Norge AS, Nike Norway AS og ECT

Bygget består av to fløyer av fire etasjer med kontor, tre etasjer felles garasjeanlegg, innendørs sykkelparkering og kantine. Fellesarealer som kantine og inngangsparti er nyoppusset og fremstår som moderne og tiltalende. Teknisk anlegg som ventilasjon, kjøling og adgangskontroll er i god stand, og bygget inneholder også heis og utvendig solavskjerming. Flott og nyoppusset kantine med LOKAL MAT som driver, åpen fra kl. 11.00–13.00 med en hyggelig uteplass om sommeren.

Beliggenhet

Området:
Lysaker - Granfoss

Offentlig transport:
Eiendommen ligger sentralt til i forhold til Lysaker stasjon, kun få minutter unna. Det er også enkel adkomst med bil fra E-18 og Vollsveien.

Parkering:
Garasjeanlegg med heis. Rikelig med parkeringsplasser samt muligheter for utvendige biloppstillingsplasser og gjesteparkering på området

Vollsveien 19 ligger sentralt til i forhold til Lysaker stasjon, kun få minutter unna. Det er også enkel adkomst med bil fra E-18 og Vollsveien. CC Vest kjøpesenter, med sitt brede og varierte tilbud av butikker, spisesteder og servicefunksjoner, er bare en kort og hyggelig spasertur unna via gangbru over den idylliske Lysakerelven. I umiddelbar nærhet finner du tradisjonsrike Fossekallen restaurant og konferanselokaler, kjent for sin gode lunsj og flotte fasiliteter for opptil 70 personer.

Gårdeier

Mustad Eiendom AS

Mustad Eiendom er et familieeid selskap med et langsiktig og bærekraftig perspektiv på den lokale forvaltningen og utviklingen av området mellom Lilleaker og Lysaker. Vi har vært på Lilleaker i nesten 150 år - og vi har et tilsvarende langsiktig perspektiv også for fremtiden. Bærekraftig tilnærming er derfor ikke bare en ambisjon, men en direkte forutsetning - både for oss, kravene vi stiller til våre samarbeidspartnere og våre forpliktelser til samfunnet vi omgir oss med og er en del av.

Les mer om Mustad Eiendom på deres hjemmeside: Mustadeiendom.no

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Anders Heffermehl

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter