Youngskvartalet / Torggata 15

Nyrenoverte kontorlokaler i nybygg med flotte kvaliteter, god takhøyde og effektiv planløsning.

Lokaler

Bygget

Byggår:
Nybygg 2019 / 1800 - tallet.

Fellesfasiliteter:
Dusj, garderober, resepsjon, kantine, møterom.

Nybygget er utført med elegante løsninger, og materialer som glass, tre og lyse flater. 1800-tallsgården benytter de røffe kvalitetene fra den eksisterende arkitekturen, i samspill med delikate nye overflater. De nye overflatene tilbyr en gjennomgående høy standard, og de to gårdene har fått et felles estetisk uttrykk.

Youngskvartalet som er utviklet av Industri Energi Holding, vant City prisen i 2019. Cityprisen er en årlig pris som går til et utviklingsprosjekt som har levert noe ut over det vanlige til både gårdeier, brukere og omgivelsene.

Beliggenhet

Området:
Oslo Sentrum - Torggata/ Youngstorget

Offentlig transport:
Svært sentralt beliggende på Youngstorget. Kort gange til Oslo S og Stortinget stasjon med meget god offentlig kommunikasjon, med alle lokal-, region- og flytog og samtlige t-banelinjer. Trikk- og bussholdeplasser i umiddelbar nærhet.

Den umiddelbare nærheten til alt av service og kulturfasiliteter gjør eiendommen ekstra spennende. Nærmeste nabo er Folkets Hus (LO), populære Folketeaterpassasjen og Youngstorget med sitt yrende folkeliv. Rett i nærheten ligger blant annet Sentrum Scene, Vulkan med mange spennende kultur- og
matopplevelser, Grünerløkka, samt Operaen og Oslos nye skyline i Bjørvika. Området er preget av flere unike og spennende selskaper, både etablerte og under oppstart.

Gårdeier

Youngskvartalet AS / Industri Energi Holding AS

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Anders Heffermehl

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter