Office Oslo

Akershus Eiendom flytter til VIA

Fra 22. desember finner du Akershus Eiendom i VIA – Ruseløkkveien 30.

Etter nesten 13 år i Haakon VII’s gate 5 går nå turen videre til VIA – Ruseløkkveien 30. I alle disse årene har vi blitt meget godt ivaretatt av Pecunia som gårdeier. De har lagt til rette for at vi som leietaker har kunnet fokusere på det vi er best på – megling.

Siden 2009 har vi vokst fra 23 til over 40 ansatte. Vi har konvertert møterom til arbeidsplasser og kopirom til møterom. Nå var kapasiteten sprengt.

Vi har lagt ned betydelig innsats i å skape det optimale kontoret i VIA for vår virksomhet og våre kunder. Nok møteromsfasiliteter, sosiale soner for en hyggelig kaffekopp, og en god atmosfære for et krevende forhandlingsmøte eller en liten markering av en avtale. En ekstra stor takk til arkitekt, interiørarkitekt og møbeldesigner fra Haptic Arcitetcs – Nikki Butenschøen. Han har skapt et konsept vi er stolte av – loset oss gjennom tusenvis av valg og ikke minst oppfylt vårt ønske om å skape et tidløst kontor som skiller seg litt ut. Vi har våget mer med Nikki som vår mann.

For oss er VIA også en reise som startet med et rådgiveroppdrag i 2016. Vi har fra «unnfangelsen» av VIA vært med som rådgiver og deretter som utleiemegler. Vi ser tilbake på 5 år spennende år sammen med VIA teamet som har resultert i fullt hus med 42000 kvm utleid kontorareal til 15 gode naboer. Takk til Storebrand og Aspelin Ramm for godt samarbeid.

Så snart smittevernstiltakene tillater det ønsker vi alle våre gode kunder og forretningsforbindelser hjertelig velkomne til 10. etasje i VIA – inngang Ruseløkkveien 30.