English
Se alle eiendommer i kart Forrige / Neste Eiendom
Lilleakerveien 2B - fantastiske etasjeplan med sjøutsikt og 2 min til Lysaker stasjon Fasade Lilleakerveien 2B - fantastiske etasjeplan med sjøutsikt og 2 min til Lysaker stasjon Fasade Lilleakerveien 2B - fantastiske etasjeplan med sjøutsikt og 2 min til Lysaker stasjon Fasade Lilleakerveien 2B - fantastiske etasjeplan med sjøutsikt og 2 min til Lysaker stasjon Inngangsparti Lilleakerveien 2B - fantastiske etasjeplan med sjøutsikt og 2 min til Lysaker stasjon Inngangsparti Lilleakerveien 2B - fantastiske etasjeplan med sjøutsikt og 2 min til Lysaker stasjon Referanselokaler fra ny leietaker i Lilleakerveien 2a Lilleakerveien 2B - fantastiske etasjeplan med sjøutsikt og 2 min til Lysaker stasjon Referanselokaler fra ny leietaker i Lilleakerveien 2a Lilleakerveien 2B - fantastiske etasjeplan med sjøutsikt og 2 min til Lysaker stasjon Referanselokaler fra ny leietaker i Lilleakerveien 2a Lilleakerveien 2B - fantastiske etasjeplan med sjøutsikt og 2 min til Lysaker stasjon Utsikt Lilleakerveien 2B - fantastiske etasjeplan med sjøutsikt og 2 min til Lysaker stasjon Utsikt Lilleakerveien 2B - fantastiske etasjeplan med sjøutsikt og 2 min til Lysaker stasjon Auditorium Lilleakerveien 2B - fantastiske etasjeplan med sjøutsikt og 2 min til Lysaker stasjon Lysaker stasjon - Nesoddbåten Lilleakerveien 2B - fantastiske etasjeplan med sjøutsikt og 2 min til Lysaker stasjon Trimrom Lilleakerveien 2B - fantastiske etasjeplan med sjøutsikt og 2 min til Lysaker stasjon Plan 4 - 1399 kvm Lilleakerveien 2B - fantastiske etasjeplan med sjøutsikt og 2 min til Lysaker stasjon Plan 6 - 1042 kvm
Mer info
Bla i Prospekt
PDF - Prospekt
Utskriftsvennelig versjon

Lilleakerveien 2B - fantastiske etasjeplan med sjøutsikt og 2 min til Lysaker stasjon

Type: kontor
Totalt utleieareal: 2441 m²
Minimum utleieareal: 1042 m²
Ledig fra: Etter avtale Megler: Anders Heffermehl
Mob 950 63 693

Lilleakerveien 2B - fantastiske etasjeplan med sjøutsikt og 2 min til Lysaker stasjon


Beskrivelse
Attraktive kontorlokaler med flott utsikt til Oslofjorden.

Lokalene i dette bygget skal oppgraderes i samarbeid med nye kunder. Vi bidrar med vår arkitekt for å finne gode planløsninger, og vi har mange referanselokaler som kan inspirere til hvordan nettoip din bedrift ønsker å fremstå.

Byggets fellesfasiliteter som personalrestaurant, møteromssenter etc .skal oppgraderes og ferdigstilles til våren 2019, og bygget vil fremstå som svært attraktivt.

Gårdeier er Mustad Eiendom. Vi overtok dette bygget sommeren 2017, og har store planer for dette bygget og området rundt.

Adkomst
Det er enkel adkomst med bil fra E18 og Ring 3. Det er også meget god tilgjengelighet til offentlig kommunikasjon med kort gange (Ca.2 min) til Lysaker stasjon som er et knutepunkt for tog og buss. Stasjonen er stoppested for alle lokaltog, intercitytog, fjerntog og flytoget i begge retninger. Taxiholdeplass finnes også på stasjonen. På Lysaker Brygge, en kort spasertur unna, kommer man enkelt med ferje til Nesodden. Det planlegges også ny T-bane til Lysaker fra Oslo sentrum, som skal stå klar 2024. Det er meget god parkeringsdekning i byggets parkeringshus under eiendommen.

Beliggenhet
Bygget er plassert på Lilleaker, med kun 2 min gange til Lysaker stasjon, CC vest mm.

Eiendommen ligger er plassert tett opp mot Lysaker stasjon. Lysakerelven går rett nedenfor bygget, hvor det er tilrettelagt med flotte turstier for trim og rekreasjon. Området som omgir Lilleakerbyen er oppgradert og omfatter både kontor, kjøpesenter og boligbebyggelse. Hyggelige omgivelser kombinert med svært sentral beliggenhet, gjør dette bygget til et av de mest attraktive i dette området idag.

Standard
Lokalene i begge etasjene er rensket ned til betongen, slik at ny kunde vil få tilpassede lokaler i henhold til deres behov og ønsker - og med hjelpe fra vår interiørarkitekt. Alle tekniske anlegg vil være i henhold til dagens standard. Referanselokalene som er vist i bildene overfor er lokaler som nylig er pusset opp for andre kunder i Mustad Eiendom sin portefølje på Lilleaker/Lysaker.

Innhold
Bygget har et lekkert og representativt inngangsparti med bruk av steinfliser, parkett og treverk. Her finner du idag et felles møteromssenter med møterom og auditorium fullt innredet etter dagens krav. I underetasjen ligger et treningsrom med topp moderne treningsutstyr. I tilknytning til treningsrommet finner man et dusj- og garderobeanlegg. Disse fellesfasilitetene skal oppgraderes i løpet av 2018, slik at det vil fremstå som noe av det mest attraktive du finner på Lilleaker/Lysaker idag.

fullscreen_ico Plantegninger

Lilleakerveien 2B - fantastiske etasjeplan med sjøutsikt og 2 min til Lysaker stasjon Plan 4 - 1399 kvm
Lilleakerveien 2B - fantastiske etasjeplan med sjøutsikt og 2 min til Lysaker stasjon Plan 6 - 1042 kvmKart
Fasiliteter
  • Kantine
  • Heis
  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
Arealtabell
4 1399 m²
6 1042 m²

Photo:

Plantegninger:

Information
aAkershus Eiendom AS. Haakon VIIs gate 5. Postboks 1739 Vika. 0121 Oslo
t+47 22 41 48 00 f+47 22 41 48 06 wakershuseiendom.no mpost@akershuseiendom.no

Kontakt ansatte Personvernerklæring