English
Se alle eiendommer i kart Forrige / Neste Eiendom
Pilestredet 33 Kontorlokaler - Fasade Pilestredet 33 Kontorlokaler - Fasade Pilestredet 33 Kontorlokaler - Inngang Pilestredet 33 Kontorlokaler - Illustrasjon Pilestredet 33 Kontorlokaler - Illustrasjon Pilestredet 33 Kontorlokaler - Illustrasjon Pilestredet 33 Kontorlokaler - Område Pilestredet 33 Kontorlokaler - Utsikt toppetasje Pilestredet 33 Plan 9-15 - Cellekontor Pilestredet 33 Plan 9-15 - Åpent landskap 80/20 Pilestredet 33 Plan 16 - Åpent landskap
Mer info
Bla i Prospekt
PDF - Prospekt
Utskriftsvennelig versjon

Pilestredet 33

Type: kontor
Totalt utleieareal: 4678 m²
Minimum utleieareal: 544 m²
Ledig fra: Q1 2019 Megler: Rune Arvesen
Mob 915 35 567

Pilestredet 33


Kraftsenter
P33 er i ferd med å ta ny form og fylles med nytt ­innhold som tilfører bygget og området en dynamisk og urban profil.

P33 har en meget sentral plassering med alt av offentlig transport i umiddelbar ­nærhet. Det legges i tillegg svært godt til rette for syklister. På gateplan huser bygget en hyggelig café med uteservering i sommer­ halvåret. P33 er tilknyttet Tullinsgate, som ligger ved Holbergs plass med Radisson SAS-hotellet som nærmeste nabo. Oslo­ Met (tidligere Høyskolen i Oslo og Akerhus) ­ligger også i umiddelbar nærhet, og bidrar til liv og røre i nabolaget.

Epicenter
Epicenter tilbyr ­inspirerende felleslokaler for kreative ­bedrifter som jobber med innovasjon og digitalisering. Tilbudet dekker ulike medlemskap innenfor kontor og arbeidsplasser, der man blir en del av en kultur og et miljø. Epicenter tilbyr medlemmene sine ­tilgang til concierge­tjeneste, møteromsenter, coworking-­plasser, events, relevante foredrag med mer­Medlemmene kan få ­tilpasset antall ­arbeidsplasser og møterom i takt med egen vekst.

Du blir del av et fellesskap og kan arbeide som din egen selvstendige bedrift, med alle godene til en større virksomhet. I tillegg samler du alt på ett sted. Som medlem inviteres du til å jobbe side om side med nordiske og internasjonale selskaper i et inspirerende arbeidsmiljø. Epicenter tilbyr uformelle forum for selskaper i ulike størrelser, der alt fra startups til fast growing selskaper kan dele ­kunnskap og inspirasjon med hverandre.

Kontor
Kontorarealene er lyse og innbydende med en helhetlig og kvalitetsbevisst utførelse.

Det er lagt vekt på fleksibilitet og mulig­ heter for å organisere og tilpasse til ulike arbeidsformer. Det er godt tilrettelagt for kombinasjoner mellom cellekontor og åpne arbeidsplasser. Kontorene har gode ­dagslys og utsyns forhold. Etter nærmere avtale med Epicenter kan man leie studio, coworking plasser i åpent landskap eller prosjektkontor for kortere eller lengre perioder.

Fellesarealer
Deler av arealene er felles for alle byggets leietakere, andre deler får man tilgang til ved medlemskap i Epicenter.

I husets tre nederste etasjer er alt som har med parkering og servicetilbud samlet.


Mat og drikke
Bedriftsrestauranten i 2. ­etasje er felles for medlemmer av Epicenter og byggets øvrige leietakere.

For leietakere er bedriftsrestauranten ­tilgjengelig fra kl 11 – 13. Huset har også en hyggelig café med gode lunsjtilbud og uteservering i sommerhalvåret. P33 ligger i et urbant og dynamisk område og det er gangavstand til en rekke ­restauranter, barer og caféer med lunch og middagsmenyer.


Service
I P33 er det lokaler ­tilpasset alle typer events og ­arrangementer i tillegg til et toppmoderne ­møteromsenter.

Gjennom medlemskap eller avtale med Epicenter får man tilgang til møte­rommene og mulighet til å benytte seg av husets ­conciergetjenester. I byggets underetasje er det god plass for sykkelparkering med adgangskontroll. ­Moderne garderober med skap og dusj gjør det enkelt å gå, løpe ­eller sykle til og fra jobb. Det er også et stort parkeringsanlegg med direkte adkomst via heis.


Sentralt
Nationaltheatret stasjon med tog, T-bane og en rekke busslinjer ligger innenfor 5 ­minutters gangavstand.

P33 ligger sentralt med kort gangavstand til trikk, buss, T-bane, tog og båt. Trikkelinje 11, 17 og 18 i Edvard Storms gate/Tullins gate gir adkomst til samtlige trikkelinjer i byen.

Rådhusplassen med tilhørende ferge­ og båttrafikk ligger 10 minutters gangavstand fra bygget. P33 ligger rett utenfor sone Ring 1 som er planlagt bilfritt sentrumsområde. Det er godt med parkeringsplasser i husets kjeller, og god tilrettelegging for sykkel og gang adkomst.

fullscreen_ico Plantegninger

Pilestredet 33 Plan 9-15 - Cellekontor
Pilestredet 33 Plan 9-15 - Åpent landskap 80/20
Pilestredet 33 Plan 16 - Åpent landskapKart
Arealtabell
10 689 m²
11 689 m²
12 689 m²
13 689 m²
14 689 m²
15 689 m²
16 544 m²

Photo:

Plantegninger:

Information
aAkershus Eiendom AS. Haakon VIIs gate 5. Postboks 1739 Vika. 0121 Oslo
t+47 22 41 48 00 f+47 22 41 48 06 wakershuseiendom.no mpost@akershuseiendom.no

Kontakt ansatte Personvernerklæring