English
Se alle eiendommer i kart Forrige / Neste Eiendom
Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Grundingen 2 Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Inngangsparti Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Fasade Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Fasade Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Fellesareal Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Resepsjon Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Resepsjon Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Kontor Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Kontor Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Kontor Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Kontor Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Kontor Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Kontor Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Kontor Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Kontor Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Kontor Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Kontor Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Kontor Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Kontor Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Kontor Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Område Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Område Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Område Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Plan 4 Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Plan 5 - alt.1 Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Plan 5 - alt. 2
Mer info

Utskriftsvennelig versjon

Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge

Type: kontor
Totalt utleieareal: 2100 m²
Minimum utleieareal: 2100 m²
Ledig fra: Etter avtale Megler: Anders Heffermehl
Mob 950 63 693

Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge


Beskrivelse
Grundingen 2 har en meget populær beliggenhet i de ærverdige Verkstedhallene på Aker Brygge. Her finner man alle ønskelige fasiliteter ? fra butikker, kafeer og restauranter, til flotte utearealer i umiddelbar nærhet. Lokalet har rikelig med dagslys og god takhøyde. Lokalet har en attraktiv utsikt med store vindusflater mot sjøen. Lokalene vil passe en mellomstor bedrift på 70-110 ansatte, har eget resepsjonsområde og flere møterom i ulike størrelser etter formål. Det er også et flott auditorium som kan brukes som kan brukes til presentasjoner og arrangementer.

Planløsning
Arealene i Verkstedhallene er i hovedsak innredet for åpne arbeidsplasser i landskap. Lokalet har en eksepsjonelt god takhøyde og utsikt mot Stranden. Materialvalget er innbydende og moderne, og lokalene fremstår som lyse og trivelige.

Omgivelser
Aker Brygge har nylig gjennomgått en betydelig transformasjon og oppgradering. Industrihistoriske kvaliteter er løftet frem og står i spennende kontrast til moderne arkitektur og design. Fellesnevneren for nye Aker Brygge er gjennomgående svært høy kvalitet.


På gateplan har uteområdene blitt oppgradert med nye dekker, møbler og belysning. Handelsstanden har fått nye, flotte fasader og bidrar til å skape et yrende folkeliv i alle gatene. En ny handlegate strekker seg diagonalt gjennom området og forbinder Rådhusplassen med Bryggetorget. Aker Brygge har blitt en intim og levende del av Oslo, med en tydelig kvalitetspreget profil, beriket av et unikt og mangfoldig tilbud innen handel og servering.

Adkomst
I umiddelbar nærhet finnes både t-bane, buss, trikk, Flytoget, lokaltog, Intercity-tog og ferger.


Enkel adkomst med bil: direkte avkjøring fra E18.

Parkeringsplasser på Aker Brygge kan leies direkte av Europark, tlf. 22 05 75 00. I tillegg er det kort avstand til ytterligere parkeringshus i Vika området.

NPRO Kundesenter
Kundesenteret gjør hverdagen enklere gjennom å være ett felles kontaktpunkt for alle henvendelser vedrørende leieforholdet. Det være seg spørsmål om bygget du leier, faktura du har fått, om leiekontrakten, bestilling av nye adgangskort eller behov for hjelp fra vaktmester. Ingen henvendelse er for liten, ingen ei heller for stor. Vårt mål er ganske enkelt å bidra til at dere får en fin dag på kontoret.


Gode vedlikeholdsrutiner for oppfølging av bygninger, tekniske anlegg og infrastruktur kombinert med en god dialog med våre kunder, sikrer at vi i de aller fleste tilfeller løser problemene før de oppstår. Ved behov for assistanse er vår service alltid lett tilgjengelig, rask og pålitelig.

fullscreen_ico Plantegninger

Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Plan 4
Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Plan 5 - alt.1
Grundingen 2 - Fantastiske kontorlokaler i verkstedhallen på Aker Brygge Plan 5 - alt. 2Kart
Fasiliteter
 • Garasje/P-plass
  Meget god ventilasjon
  Heis
  Alarm
  Bredbåndstilknytning
  Høy arealeffektivitet
  Eget kundesenter
  Felles sykkelparkering og garderobe
  Kort avstand til offentlig kommunikasjon
Arealtabell
4 2100 m²

Photo:

Plantegninger:

Information
aAkershus Eiendom AS. Haakon VIIs gate 5. Postboks 1739 Vika. 0121 Oslo
t+47 22 41 48 00 f+47 22 41 48 06 wakershuseiendom.no mpost@akershuseiendom.no

Kontakt ansatte Personvernerklæring