39952

Helsfyr, kontor med møteromssenter

kontor

Totalt utleieareal: 2967 m² / Minimum utleieareal: 989 m²
Ledig fra: Etter avtale
Megler: Trond Aslaksen
Tlf 22414800 / Mob 928 86 966
Beskrivelse

Bygget er tegnet av arkitekt Platou og er fra 1966. Bygget er totalrehabilitert og oppgradert til ”nybyggstandard” i 2007. Nye vinduer, ny teknikk, belysning, ventilasjon, kjøling, gulvbelegg, himlinger og kontorfronter er stikkord i denne sammenheng. Utleier gir muligheter for skreddersøm av lokalene og arealene er fleksible for både effektive åpne løsninger og cellekontorer. I tillegg til flotte kontorer har leietakerne tilgang til kantine, møteromspool og kursrom, vekt- og treningsrom, dusj, garderober og sykkelparkering.


Miljøklasse
Energiklasse D, grønn.


Adkomst

Helsfyr er et meget sentralt kommunikasjonsknutepunkt. T-bane, buss, flybuss, sykkel, taxi og bil. T-bane: linje 1, 2, 3 og 4Buss: linje 21, 28, 58, 68, 76 i tillegg flere ekspressbusser samt Flybussen. Nærmeste hovedveisystem: E6 og Grenseveien.


Beliggenhet

Bygget ligger sentralt plassert på Helsfyr og er meget godt profilert ut mot E6. Det er meget kort avstand til T-bane, buss og Flybussen, hotell og servicetilbud som frisør, dagligvare, café etc. på Fyrstikktorget. Bygget er tilrettelagt for sykkelparkering og parkering.


Innhold

Spennende lokaler med mulighet store åpne flater og gjennomlys. Byggets arkitektur og løsninger kan gi en spennende dynamikk for leietakerne i eiendommen. Gårdeier gir leietakerne mulighet for å kunne påvirke design og løsninger i lokalene.
Fellesfasiliteter

Personalrestaurant

Møtesenter med 8 stk møterom i forskjellige str.

Parkering bil og sykkel

Dusj/garderobe

Treningsrom

Lager


Arealtabell

7 989 m²
8 989 m²
8 989 m²