42321

Prinsensgate 21

kontor

Totalt utleieareal: 506 m² / Minimum utleieareal: 208 m²
Ledig fra: Ledig nå
Megler: Jonas Myhre
Tlf 22 41 48 00 / Mob 998 69 900
Beskrivelse

Spennende kontorlokaler rett ved Steen & Strøm i flott bygg fra 1897. Toppetasjer med god takhøyde.


Adkomst

Offentlig kommunikasjon med trikk og buss rett utenfor, noen få minutter til Stortinget T-bane og kort gangavstand til Oslo S og Nationaltheatret. Parkeringsmuligheter i parkeringshus i området.


Beliggenhet

Prinsensgate 21 er en ærverdig gård vis a vis Steen & Strøm og en del av High Street. Kort vei til alt sentrum har å tilby, trikkestopp rett ved og Stortinget T-bane noen få minutter unna. Eiendommen ligger på hjørnet av Nedre Slottsgate og Prinsensgate, med kort avstand til Bjørvika, så vel som Aker Brygge og Tjuvholmen.


Standard

Flott kontorbygg oppført av arkitekt Ingvar Hjorth,. Bygget er eid av Promenaden Management, og vil bli en del av Promenadens nye Office konsept som er under utvikling i disse dager. Prinsensgate 21 er et effektivt kontorbygg som ivaretar leietakers krav til høy teknisk standard og stor grad av fleksibilitet. Byggets 1. etasje huser Bottega Veneta`s Flagship store i Oslo.  


Innhold

Lokalene fremstår i dag noe utidsmessig og vil bli oppgradert i tråd med Promenaden Office` nye konsept og i samarbeid med leietaker. Godt med lysinslipp, god takhøyde og spennende loftsetasje i toppen innbyr til kreative og unike lokaler. Leietaker vil ha mulighet til å påvirke utførelsen i samråd med utleiers arkitekter.


Arealtabell

5 298 m²
6 208 m²