41913

Tordenskiolds gate 6

kontor

Totalt utleieareal: 602 m² / Minimum utleieareal: 602 m²
Ledig fra: Sommer 2019
Megler: Anders Heffermehl
Tlf 22 41 48 00 / Mob 950 63 693
Beskrivelse

Meget representativ eiendom bestående av 8 kontoretasjer og med restauranten «Foodie» beliggende i 1. etasje, samt 2 underetasjer. Flott inngangsparti med marmorfliser og stil fullt interiør.


Oslo Areal utleier
Oslo Areal AS eier bygget og er et av de større eiendomsselskapene i Norge. Oslo Areal AS eies 50/50 av Gjensidige Forsikring ASA og AMF Pensionsforsäkring AB. Selskapet eier, forvalter og utvikler eiernes eiendomsinvesteringer i Norge.


Adkomst

Sentralt beliggende rett ved Rådhuset. Få minutters gange til Nationaltheatret stasjon med meget god offentlig kommunikasjon, med alle lokal-, region- og flytog og samtlige t-banelinjer. Trikk- og bussholdeplasser i umiddelbar nærhet.
Parkering og sykkelparkering

Eiendommen har parkeringskjeller med plass til sykler og ca. 20 biler. Vi kan p.t tilby inntil 4 parkeringsplasser i kjelleren. Det henvises forøvrig til nærliggende P-hus.


Beliggenhet

Eiendommen har en av byens beste beliggenheter. Meget sentralt og attraktivt plassert mellom Stortinget og Oslo Rådhus, i et dynamisk og pulserende kontor og forretningsmiljø. MESH er blitt en stor aktør i gaten, hvilket medfører at gaten er preget av flere unike og spennende selskaper, både etablerte og under oppstart. Umiddelbar nærhet til alle servicetilbud, butikker, caféer, restauranter og offentlig kommunikasjon. Et stenkast fra Aker Brygge og Nationaltheatret.


Standard

Lyse og flotte kontorlokaler i 2. etasje som vil leveres med gjennomgående høy teknisk standard og kvaliteter etter leietakers ønsker og behov. Arealene er særdeles lyse og areale effktive. Det er mulighet for å leie lagerarealer i byggets 1. u. etg. av ulike størrelser.
Ventilasjon

Balansert ventilasjon med kjøling. Det er installert separate tekniske anlegg inkl. ventilasjon for hhv. kontor og restaurant delen. Bygget har ca. 10 m3/m2 h i kapasitet
Adgangskontroll/sikkerhet

Adgangskontroll med skallsikring.


Arealtabell

2 602 m²