Retail

Anton Sport utvider lokalene i Bogstadveien 2

Anton Sport utvider og åpner en ny og spennende flagship butikk på ca 2.000 kvm i Aberdeen Standard Investments sin eiendom i Bogstadveien 2.

Corona-situasjonen har gjort at handels- og serveringsbransjen har fått det ekstra tøft. Omsetningen falt dramatisk over natten, og for mange helt ned i null. For handelssegmentet så er det hovedsakelig mote som sliter, mens dagligvare, farmasi, sport, hjem & oppussing faktisk har gjort det godt. Alle har sine utfordringer, men da er det ekstra gøy at noen tør å tenke offensivt og langsiktig. Anton Sport er på mange måter en pioner i bransjen og har forstått at konsumentene har endret seg.

Bogstadveien har vært og er en viktig destinasjon for Anton Sport. Før de flyttet inn i Bogstadveien 2 hadde de en flagship i Bogstadveien 1. Det er en slik flagship Anton Sport nå re-etablerer og som skal stå klar til høstsesongen. Corona-krisen har gjort forhandlingene utfordrende, men begge parter har gitt og tatt og med litt kreativitet har de landet på en god løsning for alle.

Aberdeen Standard Investments og deres Aberdeen Property Nordic Fund 1 SICAV-FIS er gårdeier.

-Vår erfaring med handel og ikke minst vår internasjonale erfaring, har vært avgjørende for at vi kom i mål. Denne prosessen ble krevende når corona viruset slo innover oss, men Akershus Eiendoms evne til å se løsninger samt at vi var åpen for å gå nye veier, gjorde at vi til slutt kom til enighet, sier Kathrine Antoinette Halgunset hos Aberdeen Standard Investments.

-Det er morsomt å se at Anton Sport nå re-etablerer en flagship i Bogstadveien. Dette er en sportskjede som fokuserer på hva kundene vil ha og utøver en fantastisk personlig service. Det er det retail anno 2020 handler om og viser hvorfor Anton Sport tjener penger i en tøff bransje som sport. Når mye av handelen i Bogstadveien har forsvunnet til sentrum, er det ekstra gøy at Anton Sport forblir i Bogstadveien. Det er utrolig viktig for gaten og området, sier Remi N. Olsen, Head of Retail hos Akershus Eiendom som har meglet avtalen på vegne av Aberdeen Standard Investments.