Akershus Eiendom har bistått små og store gårdeiere og eiendomsutviklere med utleie av kontorlokaler siden 1997. Kjernen i vårt arbeid er dedikerte meglere som skaper gode resultater for våre mange oppdragsgivere.

Ved systematisk kartlegging av markedet, et stort kontaktnettverk og lang historikk har vi bygget opp en interessentdatabase på ca 3.000.000 kvm med potensielle leietakere. Denne databasen oppdateres og vedlikeholdes daglig av egne ressurser, som jobber tett opp mot meglerne. I tillegg er det utviklet et samarbeid med digitale markedsførere hvor målrettet kommunikasjon mot leietakere er satt i system og kan måles. Som megler i Akershus Eiendom er vi ydmyke for de verdiene som skapes gjennom et godt og solid utleiearbeid.

Se våre ledige lokaler

Utleie kontor

Vi har lang erfaring med utleie av kontorarealer fra mindre kontoreiendommer, byutviklingsprosjekter, eiendomsportefølje og fremleie for leietakere.

Utleie Retail

Vi bistår leietakere og gårdeiere av handelsarealer i samtlige prosesser fra konseptutvikling til kontraktinngåelse. Vårt fokusområde er "high street", det vil si butikkmarkedet i og rundt de store handlegatene i de største norske byene. I tillegg jobber vi med kjøpesentere og andre beslektede handelsarealer.

Utleie logistikk/produksjon

Vi bistår gårdeiere med utleie av lager- og logistikkeiendom i Stor-Oslo regionen. Med tett tilknytning til vår analyseavdeling har vi utviklet et verktøy for å kartlegge alle logistikk-leietakere og gårdeiere med unik informasjon, som sikrer høy kvalitet av arbeidet.

Rådgivning i prosjektering og konseptutvikling

Ved omfattende rehabiliteringer og nybygg er rådgivningen i forbindelse med prosjektering og gjennomføring blitt stadig viktigere. Å ta med markedssiden representert ved utleiemegleren er viktig når attraktive kontorbygg skapes. Sammen jobber vi tett i team med gårdeier, arkitekt og byggfaglige rådgivere for å finne de mest optimale løsningene.

Bistand ved reforhandling med eksisterende leietaker

Akershus Eiendom bistår også gårdeiere med reforhandlinger av eksisterende leieavtaler. Ofte er markedsinnsikt og god kjennskap til markedet en forutsetning for å forhandle frem en riktig leieavtale.