Haslevangen 16 - Et bærekraftig trebygg med unik karakter!

I 2050 skal Norge være et lavutslippssamfunn. På HasleLinje ønsker vi å gjøre vår del av arbeidet mot lavutslipp ved å utvikle fremtidens bygg – Hasle Tre.

Premises

Property building

På torget ved hovedinngangen til Vinslottet planlegges det oppføring av et bærekraftig trebygg på rundt 3.000 kvm. Bygget planlegges med fire etasjer + kjeller. Toppetasjen blir inntrukket med takterrasse og flott utsikt over byen.

Hasle Tre vil bidra til å redusere karbon-avtrykket med over 50% i forhold til konvensjonelle næringsbygg, og vil egne seg godt for moderne virksomheter med fokus på miljø og vårt felles samfunnsansvar, og som ønsker å være “herre i eget trehus”.

Byggets første etasje vil ha utadrettet virksomhet, mens 2. til 4. etg. blir arealeffektive kontorlokaler med god kontakt med torget og livet i området.

Herre i eget trehus?
Hasle Tre er i planleggingsfasen. Vi ønsker kontakt med potensielle brukere av hele bygget, ca. 3.000 kvm, eller brukere som trenger mindre areal. En kontoretasje vil utgjøre omtrent 760 kvm.

Location

Kun 4 stoppesteder fra sentrum og midt mellom tre T-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren) er Hasle et tilgjengelig knutepunkt for alle typer transport. Tett på hovedveinettet inn og ut av byen. Et titalls bussruter med avgang hvert 5. minutt i arbeidstiden. T-banen mot sentrum har avgang åtte ganger per time fra Økern, der annenhver avgang går via Ringen og Majorstuen.

Det finnes også tre bysykkel-stativer på området, og fra Hasle er det kun 14 minutter med sykkel ned til sentrum. Norges største bildelingsordning er også lokalisert på HasleLinje.

Contact

Contact us for more information on the property

* Required

Contacts

Portrait of Jonas Myhre Show CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Business areas

Documents

Prospectus as PDF