Mustadsvei 1 - Lilleaker

Lyse og lufige kontorer til leie med en unik panoramautsikt over Lysaker.

Premises

Property building

Byggår:
1967/2013

Miljø:
Grønn B

Total størrelse:
Ca. 10 900 kvm bta.

Fellesfasiliteter:
Personalrestaurant, møterom til 40 pers., garderobe med dusj, sykkelparkering.

Leietakere i bygget:
JM Norge, NEK

Bygget var opprinnelig administrasjonsbygg for O. Mustad & Søn, men ble totalrenovert og påbygget med to etasjer i 2013, og sto klart til innflytting for nye leietakere 1. januar 2014.

Arkitektonisk har Mustads vei 1 opprettholdt hovedformen og materialbruk er videreført, men påbygningen av 6. og 7. etasje er utformet i glass og metallprofiler. I dag fremstår eiendommen som et fremtidsrettet og miljøvennlig bygg med energimerke grønn B og ligger meget sentralt til i forhold til kollektivtransport og kjøpesenteret CC Vest. I bygget finnes kantine med hyggelig uteplass, felles møterom og flotte garderober med tørkerom og sykkelparkering.

Bygget er tegnet av arkitekt Torstein Ramberg AS og utførende entreprenør har vært AF Gruppen AS.

Location

Området:
Lysaker - Lilleaker

Offentlig transport:
Lysaker stasjon (lokal, intercity og regiontog, samt Flytoget). Stasjonen har også gode bussforbindelser. I tillegg har eiendommen god adkomst til hovedveinettet (E-18 og Ring 3). Det er planlagt t-bane til Lysaker i 2024.

Parkering:
Det er meget god parkeringsdekning i byggets parkeringshus under eiendommen.

Lysaker er ofte beskrevet som et av Oslos størte knyttepunkt. Stasjonen knytter sammen kollektivtrafikken fra Asker til Gardemoen med tog og buss, samtidig som E-18 sikrer en enkel adkomst med bil. Kontorbygget ligger i Lilleakerbyen som strekker seg fra Lysaker stasjon til Nord for CC-Vest. I Lilleakerbyen kan du dekke alle dine behov fra shopping, kultur, matopplevelser og flotte turområder.

Property landlord

Mustad Eiendom AS

Mustad Eiendom er hvert år helt i toppen av kundetilfredshetsmålinger blant Norske eiendomsselskaper. Vi er en langsiktig eier med 330.000 kvm eiendom i området mellom Lysaker og Lilleaker. Vi har derfor 100 % fokus på dette området og har egen driftsorganisasjon og kundesenter. Velkommen til området!

Mustad Eiendom er et familieeid selskap med et langsiktig og bærekraftig perspektiv på den lokale forvaltningen og utviklingen av området mellom Lilleaker og Lysaker. Vi har vært på Lilleaker i nesten 150 år - og vi har et tilsvarende langsiktig perspektiv også for fremtiden. Bærekraftig tilnærming er derfor ikke bare en ambisjon, men en direkte forutsetning - både for oss, kravene vi stiller til våre samarbeidspartnere og våre forpliktelser til samfunnet vi omgir oss med og er en del av.

Les mer om Mustad Eiendom på deres hjemmeside: Mustadeiendom.no

Contact

Contact us for more information on the property

* Required

Contacts

Portrait of Anders Heffermehl Show CV

Anders Heffermehl

Associate Partner - leasing
Business areas

Documents