Youngskvartalet / Torggata 15

Nyrenoverte kontorlokaler i nybygg med flotte kvaliteter, god takhøyde og effektiv planløsning.

Premises

Property building

Byggår:
Nybygg 2019 / 1800 - tallet

Fellesfasiliteter:
Dusj, garderober, resepsjon, kantine, møterom

Nybygget er utført med elegante løsninger, og materialer som glass, tre og lyse flater. 1800-tallsgården benytter de røffe kvalitetene fra den eksisterende arkitekturen, i samspill med delikate nye overflater. De nye overflatene tilbyr en gjennomgående høy standard, og de to gårdene har fått et felles estetisk uttrykk

Youngskvartalet som er utviklet av Industri Energi Holding, vant City prisen i 2019. Cityprisen er en årlig pris som går til et utviklingsprosjekt som har levert noe ut over det vanlige til både gårdeier, brukere og omgivelsene.

Location

Området:
Oslo Sentrum - Torggata/ Youngstorget

Offentlig transport:
Svært sentralt beliggende på Youngstorget. Kort gange til Oslo S og Stortinget stasjon med meget god offentlig kommunikasjon, med alle lokal-, region- og flytog og samtlige t-banelinjer. Trikk- og bussholdeplasser i umiddelbar nærhet.

Den umiddelbare nærheten til alt av service og kulturfasiliteter gjør eiendommen ekstra spennende. Nærmeste nabo er Folkets Hus (LO), populære Folketeaterpassasjen og Youngstorget med sitt yrende folkeliv. Rett i nærheten ligger blant annet Sentrum Scene, Vulkan med mange spennende kultur- og
matopplevelser, Grünerløkka, samt Operaen og Oslos nye skyline i Bjørvika. Området er preget av flere unike og spennende selskaper, både etablerte og under oppstart.

Property landlord

Youngskvartalet AS / Industri Energi Holding AS

Contact

Contact us for more information on the property

* Required

Contacts

Show CV

Anders Heffermehl

Associate Partner - leasing
Business areas

Documents