Akershus Eiendom bistår leietakere av næringseiendom i samtlige prosesser, fra identifisering av behov og helt frem til gjennomført flytting eller rehabilitering av eksisterende lokaler er gjennomført.

Vi arbeider med alle typer leietakere, private og offentlige, innen alle typer næringseiendom, med hovedvekt på kontor, lager og logistikk.

Våre tjenester inkluderer alt fra behovsanalyse og budsjettering til markedskartlegging, befaringer, kravspesifikasjon, tilbudsinnhenting, kvalitetssikring og forhandlinger. I tillegg kan våre rådgivere og prosjektledere lede prosjektet fra signert husleiekontrakt og til de nye lokalene har blitt tatt i bruk. Vi sikrer at lokalene blir levert i henhold til tidsplan, budsjett og kravspesifikasjon, samt bygningsteknisk rådgivning for å kvalitetssikre og kontrollere det som blir bygget.

For oss er kundens ønsker og mål det viktigste. Derfor er vi stolte av å alltid kunne tilby skreddersydde prosjekter for hver enkelt kundes behov, basert på våre medarbeideres utfyllende detaljkunnskap og samlede markedsekspertise.