Brobekkveien 80 - Fantastisk beliggenhet på Brobekk med nærhet Alnabruterminalen

Sjelden mulig for høytlager på Alnabru.

Lokaler

Beliggenhet

Transportknutepunkt: Brobekk fungerer som et transportknutepunkt og gir sømløs tilkobling til ulike deler av Oslo og videre. Beliggende nær hovedveier sikrer det rask tilgang til motorveien E6 , noe som letter effektiv transport av varer. Området betjenes også godt av offentlig transport, med buss- og T-bane forbindelser i nærheten, noe som gjør det til et lett tilgjengelig reisemål.

Kommersielle Muligheter: Industriområdet tilbyr en rekke kommersielle muligheter. Bedrifter som opererer i området drar nytte av enkel tilgang til leverandører, kunder og en kvalifisert arbeidsstyrke. Området har også et spekter av tjenester og fasiliteter, inkludert lagre, distribusjonssentre og kontorlokaler, som oppfyller ulike industrielle behov.

Strategisk Beliggenhet: Brobekkveiens strategiske beliggenhet forsterkes ytterligere av dens nærhet til nøkkel logistikk- og distribusjonssentre. Den gir et sentralt punkt for bevegelse av varer, noe som gjør det til et ideelt valg for selskaper involvert i lager, logistikk og distribusjon.


Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Haakon Himle Skandsen Vis CV

Haakon Himle Skandsen

Advisor - Logistics
Forretningsområder
Portrett av Trond Aslaksen Vis CV

Trond Aslaksen

Partner - Transactions & Leasing
Forretningsområder

Dokumenter