Bryggegata 7 - Aker Brygge

Nøkkelinfo

Total ledig utleieareal
872 kvm
Minimum ledig utleieareal
432 kvm
Ledig fra
Q1 2020
Type
Kontor

Moderne kontorlokaler med meget bra standard til leie i det ikoniske bygget Verkstedhallene på Aker Brygge som ble totalrehabilitert i 2014. Lokalet på 432 kvm ligger i 4. etasje i et spennende flerbruksbygg omkranset av flotte forretninger, spennende restauranter og har byens beste sjøfront. Kontoret egner seg godt til en miks av åpent kontorlandskap og kontorer for 16-26 personer

Arealtabell

Etasje: Areal:
4.1 432 kvm
4.2 440 kvm
4 872 kvm
Papirfly

Beliggenhet

Området:
Aker Brygge

Offentlig transport:
I umiddelbar nærhet finnes både t-bane, buss, trikk, Flytoget, lokaltog, Intercity-tog og ferger. Enkel adkomst med bil med direkte avkjøring fra E18

Parkering:
Parkeringsplasser på Aker Brygge kan leies direkte av Europark. I tillegg er det kort avstand til ytterligere parkeringshus i Vika området

Aker Brygge har nylig gjennomgått en betydelig transformasjon og oppgradering. Industrihistoriske kvaliteter er løftet frem og står i spennende kontrast til moderne arkitektur og design. Fellesnevneren for nye Aker Brygge er gjennomgående svært høy kvalitet. På gateplan har uteområdene blitt oppgradert med nye dekker, møbler og belysning. Handelsstanden har fått nye, flotte fasader og bidrar til å skape et yrende folkeliv i alle gatene. En handlegate strekker seg diagonalt gjennom området og forbinder Rådhusplassen med Bryggetorget. Aker Brygge har blitt en intim og levende del av Oslo, med en tydelig kvalitetspreget profil, beriket av et unikt og mangfoldig tilbud innen handel og servering.

Lokalene

Egnet bruk:
Kontorene egner seg godt til en miks av åpent kontorlandskap og kontorer for 16-26 personer.

Antall arbeidsplasser:
4 etg: (432 kvm) 16-26 arbeidsplasser
4 etg: (440 kvm) 16-26 arbeidsplasser
4 etg: (872 kvm): 35-50 arbeidsplasser (samlet)

Standard:
Lokalet har en høy standard i dag med fokus på gode materialvalg. Lokalet kan tilpasses utover dette etter ønske fra leietaker.

Moderne lokaler med meget bra standard i de ikoniske verkstedhallene på Aker Brygge. Lokalet ble totalrehabilitert i 2014 med moderne himlinger med integrert led belysning og moderne teknikk. Lokalet i er i 4 etasje i et spennende flerbrukerbygg omkranset av flotte forretninger, spennende restauranter og byens beste sjøfront.

Bygget

Byggår:
1855, rehabilitert 2014.

Miljø:
Enegimerke D

Total størrelse:
40 000 kvm bta.

Fellesfasiliteter:Dusj, garderober, sykkelparkering, mulighet for kantine

Leietakere i bygget:

Scala Retail Property, SJ Arkitekter, Riskpoint m. fl.

Eiendommen og lokalet ble totalrehabilitert i 2014 og eiendommen fremstår som moderne og av høy kvalitet. Under rehabiliteringen ble ventilasjon byttet ut og moderne teknisk infrastruktur med cat 6 kabler og fiber inn i bygget.

Gårdeier

Gårdeier:
Norwegian Property ASA

Norwegian Property er et rendyrket og helintegrert kontoreiendomsselskap. Vår filosofi er at eiendomsfaget først og fremst handler om å skape engasjerende møteplasser som gir grobunn for utviklende relasjoner mellom mennesker og med omgivelsene. Denne filosofien preger hele vår eiendomsvirksomhet som omfatter utvikling, forvaltning, daglig drift og vedlikehold av våre sentralt beliggende eiendommer i Oslo og Stavanger.

Les mer om Norwegian Property ASA på deres nettside - Norwegianproperty.no

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Anders Heffermehl

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter