Elvelykvartalet - Asker

Flott mulighet for å posisjonere seg for fremtidens Asker

Lokaler

Bygget

Elvelykvartalet er kombinert bolig- og næringsprosjekt med sterk identitet og høy kvalitet. Prosjektet fordeles med 3.000 kvm næringsarealer i første etasje og 53 boliger fra andre etasje og oppover. Næringsarealene vender ut mot torget med aktive fasader tilpasset for å lage gode møteplasser for rekreasjon, lek og et hyggelig miljø.

TAG arkitekter har jobbet med en moderne og flott arkitektur som gir et tidløst preg med lys tegl som hovedmateriale. De generøse vindusflatene skaper en dynamikk om mellom gateliv og handelsarealene.

Beliggenhet

Område

Asker sentrum

Elvely er en utvidelse av Asker sentrum og startskuddet på en større utvikling av Føyka idrettsområde. Med en sentral plassering med gangavstand fra stasjonen og Trekanten kjøpesenter, blir tyngdepunktet for Asker flyttet vestover med det nye Elvetorget. Rundt det nye torget skal det etableres et signalbygg med over 400 arbeidsplasser og over 200 boliger som gir et godt grunnlag for den nye bydelen.

Planforslaget for Føyka Vest legger opp til 700 boligenheter, som skal gi den nye loopen som knytter Kulturtorget, Bytorget, Elvetorget og Aktivitetstorget sammen. Loopen endrer bevegelsesmønsteret i Asker, og Elvely blir en av de mest sentrale beliggenhetene i den nye byplanen.


Den sentrale beliggenheten er tett på kulturtilbud, idrettsarrangementer, sykkelveier, kafeer, butikker og kollektive knutepunkter som gir et godt kundegrunnlag nå, og i fremtiden.

Offentlig transport

Buss

Ca. 3 minutter gange til busstoppet på Trekanten

Linje: 270, 275, 291, 292, 293, 296, 297

Tog

Ca. 5 minutter gange til Asker stasjon stasjon

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Ulrik H. Johannessen Vis CV

Ulrik H. Johannessen

Associate Partner
Forretningsområder
Portrett av Remi N. Olsen Vis CV

Remi N. Olsen

Head of Retail
Forretningsområder
Leasing, Retail

Dokumenter