Front Tjuvholmen

En tilrettelagt arbeidshverdag, i et miljø i front.

Lokaler

Bygget

Byggår:
2008 - Oppgradert 2023/24

Miljø:
Breeam In-Use Very Good.

Total størrelse:
ca. 15.505 kvm

Fasiliteter:
Restaurant, kaffe og smoothie bar, takterrasse, felles møterom, treningsrom og velvære, sykkelparkering og garderober.

Tjuvholmen Allé 1–5 transformeres til en eksklusiv kontoreiendom, spesielt tilrettelagt for et fleksibelt og fremtidsrettet arbeidsliv. Eiendommen ligger sentralt i Tjuvholmen Allé og er tegnet av den anerkjente arkitekten Niels Torp.

Front legger listen høyt. Bygget har et meget representativt inngangsparti med loungefølelse, og to personheiser til alle etasjer. I underetasjen finnes dedikerte parkeringsplasser og egen sykkelparkering. Videre tilbys en stor, eksklusiv takterrasse med fantastiske solforhold som leietakerne kan benytte seg av.

Beliggenhet

Området:
Tjuvholmen - Aker Brygge

Offentlig transport:
Kort vei til trikkestopp ved Aker Brygge eller Tjuvholmen busstopp, samt kort vei til T-bane og flytog på Nationaltheatret

Parkering:
Mulighet for leie av parkering i byggets underetasje


Tjuvholmen ligger attraktivt til i Oslos CBD og er en spennende blanding av internasjonale kontormiljøer, shopping, gallerier og spisesteder. Med umiddelbar nærhet til byens puls og Oslofjordens rekreasjonsområder, har en levende bydel fått vokse frem og er i dag et attraktivt område for leietakere som ønsker å ha alt på ett sted.

Området byr på et inspirerende og internasjonalt kontormiljø. Butikkene er mange og varierte. Spisestedene tilbyr et rikt utvalg, og passer like godt til lunsjmøter som en hyggelig middag på kveldstid. En attraktiv bydel har vokst frem og er godt tilpasset fremtidsrettede leietakere som ønsker å ha alt på ett sted.

Gårdeier

Canica Eiendoms eiendomsportefølje består av ca. 15 næringseiendommer, herunder alt fra moderne kontor til lagerbygg og historiske bygårder. Geografisk er eiendommene primært lokalisert i Oslo-området. Totalt eier Canica Eiendom i overkant av 250 000 m2, med mer enn 40 forskjellige leietakere, både i privat og offentlig sektor.

Selskapet har over 30 års erfaring med utvikling og utleie av næringseiendom, og har bred erfaring med å tilrettelegge arealer for leietakere og deres behov.

Canica Eiendom er en ansvarlig eier, der vi er lidenskapelige til våre merkevarer, ansatte, bærekraft og samfunn.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Trond Aslaksen Vis CV

Trond Aslaksen

Partner - Transactions & Leasing
Forretningsområder

Dokumenter

Digitalt prospekt