Gjerdrums vei 8

Kontorlokaler til leie ved idylliske Akerselven - Gjerdums Vei 8 ligger strategisk plassert med kort avstand til Ring 3, Nydalen Stasjon og Nydalen T-bane.

Lokaler

Bygget

Byggår:
1989 og 1996

Miljø:
Energimerke D

Total størrelse:
9522 kvm.

Fellesfasiliteter:
Personalrestaurant, møteromsenter og stort sykkelhotell.

Leietakere i bygget:
Rokea Gruppen, Novelda, SKF m.fl.


Eiendommen består av to kontorbygg. Første byggetrinn med glassgård ble oppført i 1989 og annet byggetrinn i 1996. Dette er et moderne kontorbygg i umiddelbar nærhet til Ringveien med flott profilering og rikelig med parkering.

Beliggenhet

Området:
Nydalen

Offentlig transport:
Kort avstand til Nydalen T-bane stasjon og god dekning med buss.

Parkering:
Gode parkeringmuligheter i bygget

Nydalen er i dag et av Oslos mest vellykkede og komplette eksempler på moderne byutvikling. Dette er bydelen der den urbane pulsen kan oppleves side om side med grønne lunger og vakre fossefall. Her finnes kaffebarer, restauranter, barer, bakerier og et bredt shoppingtilbud. Nydalen har også eget Radisson-hotell og en mengde servicetilbud. Sommerstid er det mange som tar lunsjen langs elven, eller de samles på en av de mange stedene med uteservering. Storo er nærmeste nabo til Nydalen, og her finnes over 120 butikker og serveringssteder. Store, internasjonale selskaper, kreative bransjer, beboere, studenter og turgåere - de trives alle i Nydalen.

Gårdeier

Norwegian Property ASA

Norwegian Property er et rendyrket og helintegrert kontoreiendomsselskap. Vår filosofi er at eiendomsfaget først og fremst handler om å skape engasjerende møteplasser som gir grobunn for utviklende relasjoner mellom mennesker og med omgivelsene. Denne filosofien preger hele vår eiendomsvirksomhet som omfatter utvikling, forvaltning, daglig drift og vedlikehold av våre sentralt beliggende eiendommer i Oslo og Stavanger.

Les mer om Norwegian Property ASA på deres nettside - Norwegianproperty.no

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Anders Heffermehl

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter