Grenseveien 82

Nybygg i tegl.

Lokaler

Bygget

Fremtidsrettet og gjennomtenkt:
Helsfyret skal være et signalbygg for området og vil fremstå med et moderne uttrykk. Som fasade planlegges vakker, men tøff og naturlig teglfasade. Dette ivaretar et bygg som vil fremstå bestandig og robust, og bidra til identitet og variasjon. Interiøret i Helsfyret er planlagt utført i solide materialer med spennende og naturlige strukturer, som betong og tre.

Det legges vekt på å gi en kvalitetsopplevelse og på å skape en god atmosfære med organisk tilsnitt og rikelig tilgang på både naturlig- og kunstig belysning. Store vindusflater sørger for utsikt over Helsfyr-området. Gjennomtenkt innredning, til minste detalj.

Beliggenhet

Område i utvikling:
Prosjektet Helsfyret ligger i området av Oslo som defineres som Hovinbyen. En del av byen som opplever transformasjon og en rivende utvikling. Det utvikles både næringseiendommer, en rekke bolig­prosjekter, skoler og lokale servicetilbud.

Barnehage, dagligvarebutikker, treningssenter, cafeer og restauranter finnes i gåavstand fra Helsfyret, i tillegg til grønt- og rekreasjonsområder.

I gangavstand fra Helsfyret finner du det vakre naturområdet Hovindammen.

Helsfyr-området byr på et variert utvalg av servicetilbud og bespisningssteder.

Helsfyr er en del av Hovinbyen-satsningen. I området finnes ca. 5.000 virksomheter med ca. 20.000 ansatte, innen nesten alle bransjer.

Svært mange virksomheter har sett nytten av å velge lokalisering utenfor selve sentrum, men med meget god kollektivdekning og samtidig svært sentrumsnært

Gårdeier

Prosjektet utvikles og gjennomføres i regi av Grenseveien 82 AS.

Bak selskapet står solide eiere med lang erfaring innen eiendomsutvikling, Bundegruppen.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Trond Aslaksen

Partner
Forretningsområder
Vis CV

Ole Christian Iversen

Partner - Head of Leasing - Board member
Forretningsområder
Leasing, Board of Directors

Dokumenter

Digitalt prospekt