Grenseveien 82

Helsfyret - fremtidsrettet nybygg Helsfyr

Lokaler

Bygget


Fremtidsrettet og gjennomtenkt:
Helsfyret skal være et signalbygg for området og vil fremstå med et moderne uttrykk. Som fasade planlegges vakker, men tøff og naturlig tegl. Dette ivaretar et bygg som vil fremstå bestandig og robust, og bidra til identitet og variasjon. Interiøret i Helsfyret er planlagt utført i solide materialer med spennende og naturlige strukturer - som betong og tre.

Det legges vekt på å gi en kvalitetsopplevelse og på å skape en god atmosfære med organisk tilsnitt og rikelig tilgang på både naturlig og kunstig belysning. Store vindusflater sørger for utsikt over Helsfyr-området.

En optimal arbeidsdag
Servicekonseptet i Helsfyret er utviklet for å gjøre arbeidsdagen for kontorbrukerne så enkel og personlig som mulig. Gjester blir tatt imot av en smilende og imøtekommende resepsjonist/barista og får hjelp med besøksregistreringen ved behov – en sømløs og personlig opplevelse.

I Helsfyret får du et skreddersydd bespisningskonsept med fokus på høy kvalitet og bærekraft. Råvarene vil variere gjennom året, basert på hva som er i sesong. Det er faglærte kokker med kreativ frihet som serverer lunsjen. Alle tjenestene som leveres i bygget vil være tilgjengelige gjennom en egen app for Helsfyret. Gjennom appen vil brukerne kunne registrere lunsjen sin, betale i kaffebaren og få relevant informasjon om bygget og kontaktpersoner.

Gå, løpe eller sykle til jobb? Moderne garderober og sykkelparkering legger forholdene til rette.

Beliggenhet

Området:
Helsfyr

Offentlig transport:
Flybuss, T-bane (linje 1-5), Buss (linje 21,37,50,65,67,64,78)


Område i utvikling:

Prosjektet Helsfyret ligger i området av Oslo som defineres som Hovinbyen. En del av byen som opplever transformasjon og en rivende utvikling. Det utvikles både næringseiendommer, en rekke bolig­prosjekter, skoler og lokale servicetilbud. Fremtidens bydel blir bygget for å huse 5000 virksomheter med over 20.000 ansatte innenfor et bredt spekter av bransjer. Helsfyr vokser nå frem til å bli en levende bydel med alt i umiddelbar nærhet.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Trond Aslaksen Vis CV

Trond Aslaksen

Partner - Transactions & Leasing
Forretningsområder
Portrett av Rune Arvesen Vis CV

Rune Arvesen

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter

Digitalt prospekt