Hieronymus

Eksklusive kontorlokaler til leie med en av CBDs beste beliggenheter med Rådhusplassen og Oslofjorden som forplass, samt Oslo Rådhus som nabo.

Lokaler

Bygget

Byggår:
1936 - totalrehabilitert 2022/23

Miljø:
Breeam In-Use Very Good.

Total størrelse:
ca. 13.700 kvm

Fasiliteter:
Personalrestaurant, sykkelparkering, treningsrom med yogarom og garderober/dusj.

Eiendommens fellesareal blir totalrehabilitert med stor sykkelparkering som har reparasjons område, vask og lademuligheter. Videre oppgraderes dusj og garderober med god dekning og høy standard. I samarbeid med Corporis etableres det et nytt treningsrom med høy kvalitets apparater og mulighet for PT og gruppetreninger for bedriften. Det etableres ikke felles personalrestaurant, men restaurant på gateplan som kan levere møtemat mm. Som en del av rehabiliteringen gjennomføres det flere energitiltak med nye vinduer med solskjerming, moderne styring av klimaanlegg. Løpende måles Co2 avtrykket under rehabilitering og driften av eiendommen.

Beliggenhet

Område:
CBD - Stortinget/rådhuset

Offentlig transport:
Tog, T-bane, trikk og buss i umiddelbar nærhet med Nationaltheatret stasjon og Stortinget t-banestasjon

Parkering:
Nærliggende parkeringshus enten ved konserthuset eller Bankplassen parkering.

Eiendommen har en av byens beste beliggenheter. Meget sentralt og attraktivt plassert mellom Stortinget og Oslo rådhus, i et dynamisk og pulserende kontor og forretningsmiljø. Umiddelbar nærhet til alle servicetilbud, butikker, caféer, restauranter og offentlig kommunikasjon. Et stenkast fra Aker Brygge og Nationaltheatret.

Mange profilerte bedrifter innen finans, shipping, rådgivning, advokater og andre næringer er lokalisert i området. Nabolaget byr på et bredt utvalg av spisesteder og øvrige servicetilbud.

Gårdeier

Ferd Eiendom ønsker å bli en ledende byutvikler. Vi er opptatt av at våre prosjekter skal tilføre gode funksjoner og aktiviteter til områdene og nabolagene vi berører. Vi skal gi tilbake mer enn vi får i våre prosjekter. Vi tenker bærekraft i alle ledd, i alle faser og i alle prosjekter. På den måten sørger vi for at vi ikke bare skaper noe nytt, men tar vare på omgivelsene og eksisterende kvaliteter. Vi skal utvikle bedre nabolag, bedre bydeler og et bedre Oslo – alltid med mennesker i sentrum. Som forvalter legger vi stor vekt på kundetilfredshet, fleksibilitet og gode prosesser. Våre kunder skal alltid få tak i oss og alltid få hjelp. Målet vårt i våre eiendommer er å skape så attraktive bygg og bygulv at det gir kundene våre fortrinn i egne rekrutteringsprosesser. Det skal være et konkurransefortrinn å leie hos oss.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Ulrik H. Johannessen Vis CV

Ulrik H. Johannessen

Associate Partner
Forretningsområder
Portrett av Trond Aslaksen Vis CV

Trond Aslaksen

Partner - Transactions & Leasing
Forretningsområder

Dokumenter