Hieronymus

Eksklusive kontorlokaler til leie med en av CBDs beste beliggenheter med Rådhusplassen og Oslofjorden som forplass, samt Oslo Rådhus som nabo.

Lokaler

Bygget

Byggeår:

1935

Rehabilitert:

2024

Størrelse:

Totalt areal
ca. 11 000 ㎡
Areal per etasje
ca. 1 820 ㎡

Miljø:

Energimerke:
C

Lysegrønn C

BREEAM-sertifisering:
Breeam NOR In-Use - Very Good

Fasiliteter:

  • Kantine
  • Trimrom
  • Garderobe
  • Dusj
  • Kaffebar
  • Sykkelparkering
  • Håndkleservice
  • App

Eiendommens fellesareal blir totalrehabilitert med stor sykkelparkering som har reparasjons område, vask og lademuligheter. Videre oppgraderes dusj og garderober med god dekning og høy standard. I samarbeid med Corporis etableres det et nytt treningsrom med høy kvalitets apparater og mulighet for PT og gruppetreninger for bedriften. Det etableres ikke felles personalrestaurant, men restaurant på gateplan som kan levere møtemat mm. Som en del av rehabiliteringen gjennomføres det flere energitiltak med nye vinduer med solskjerming, moderne styring av klimaanlegg. Løpende måles Co2 avtrykket under rehabilitering og driften av eiendommen.

Beliggenhet

Område

Sentrum Rådhuset-Stortinget

Beskrivelse

Hieronymus Heyerdahls gate 1 ligger i hjertet av Oslo omringet av ikoniske nasjonalbygg, kulturinstitusjoner, serveringssteder og handel. Med utsikt mot Rådhusplassen, Akershus festning, Oslofjorden og Nasjonalmuseet, har bygget en av byens mest unike plasseringer. Få bygg i Oslo kan skilte med den samme kombinasjonen av byliv og sjø. Det er kort avstand til alle kollektivtilbud og ingen steder er 5-minuttersbyen som begrep så riktig som her.

Offentlig transport

Buss

Ca. 4 minutter gange til busstoppet på Nationaltheatret

Linje: 140E, 150, 150E, 160, 160E, 250, 250E, 255E, 265E, 30, 31, 37, 70, 81

Trikk

Ca. 2 minutter gange til trikke­holde­plassen Kontraskjæret

Linje: 12

T-bane

Ca. 5 minutter gange til t-bane­stasjonen på Nationaltheatret

Linje: 1, 2, 3, 4, 5

Tog

Ca. 5 minutter gange til Nationaltheatret stasjon

Gårdeier

Ferd Eiendom

Ferd Eiendom ønsker å bli en ledende byutvikler. Vi er opptatt av at våre prosjekter skal tilføre gode funksjoner og aktiviteter til områdene og nabolagene vi berører. Vi skal gi tilbake mer enn vi får i våre prosjekter. Vi tenker bærekraft i alle ledd, i alle faser og i alle prosjekter. På den måten sørger vi for at vi ikke bare skaper noe nytt, men tar vare på omgivelsene og eksisterende kvaliteter. Vi skal utvikle bedre nabolag, bedre bydeler og et bedre Oslo – alltid med mennesker i sentrum. Som forvalter legger vi stor vekt på kundetilfredshet, fleksibilitet og gode prosesser. Våre kunder skal alltid få tak i oss og alltid få hjelp. Målet vårt i våre eiendommer er å skape så attraktive bygg og bygulv at det gir kundene våre fortrinn i egne rekrutteringsprosesser. Det skal være et konkurransefortrinn å leie hos oss.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Ulrik H. Johannessen Vis CV

Ulrik H. Johannessen

Associate Partner
Forretningsområder
Portrett av Trond Aslaksen Vis CV

Trond Aslaksen

Partner - Transactions & Leasing
Forretningsområder

Dokumenter