Kongens gate 14

Innflytningsklare moderne kontorlokaler med høy teknisk standard til leie i Kvadraturen. Lokalet er fleksibelt og fungerer godt enten til kontorlandskap eller cellekontorer.

Lokaler

Bygget

Byggår/rehabilitert:
20/21

Miljø:
Energiklasse E

Total størrelse:
Ca. 5000 kvm

Fellesfasiliteter:
Sykkelparkering

Leietakere i bygget:
Skattebetalerforeningen, Studentconsulting AS, Nagarro AS, Lime Green Digital AS m.fl.

Kongens gate 14 er et effektiv kontorbygg fra 1898 som ivaretar leietakers krav til moderne og gode tekniske løsninger, sikkerhet og stor grad av fleksibilitet. Eiendommen består av 6 etasjer hvor første etasje er handel, mens de øvrige er moderne kontorer. I 2020 ble eiendommens sykkelparkering i det lukkede gårdsrommet oppgradert. Lokalene har utvendig individuell solavskjerming og sonestyrt varme-/kjølingsanlegg som sikrer optimale arbeidsforhold. Bygget eies og forvaltes av Paus & Paus Eiendom, en langsiktig gårdeier med leietakerne i fokus.

Beliggenhet

Området:
Kvadraturen

Offentlig transport:
Umiddelbar nærhet til Stortinget T-bane, busser og trikker og gangavstand til Oslo Sentralbanestasjon.

Parkering:
Nærliggende p-hus som Bankplassen og Paleet parkeringshus.

Kongens gate 14 ligger i hjertet av Kvadraturen, ved krysset Kongens gate og Tollbugata. Området har vært gjennom en større utvikling de siste årene som har gjort Kvadraturen til et av de mest populære kontorområdene i Oslo. Utviklingen av handelsområdene Nedre Slottsgate, Prinsensgate, Steen og Strøm og Telegrafbygningen har gjort at Kongens gate er plasser midt i det pulserende bymiljøet med gode handel-, lunsj og serveringssteder.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Ulrik H. Johannessen

Associate
Forretningsområder

Dokumenter