Dronning Eufemias Gate 42

Nøkkelinfo

Total ledig utleieareal
582 kvm
Minimum ledig utleieareal
582 kvm
Ledig fra
Mars 2020
Type
Kontor

Flotte kontorlokaler til leie i Barcode. Effektive kontorlokaler i byggets 6. etasje, tilpasset åpent kontorlandskap. Personalrestaurant i 10. etasje med felles møterom, lounge og takterrasse i 11. etasje.

Arealtabell

Etasje: Areal:
6 582 kvm
Papirfly

Beliggenhet

Området:
Barcode - Bjørvika

Offentlig transport:
Oslo S og Jernbanetorget i umiddelbar nærhet.

Parkering:
Parkingsmuligheter i felles parkeringskjeller samt kundeparkering i området.


Barcode og Bjørvika har vært gjennom en enorm transformasjon som nå nærmer seg slutten. Bispevika nord ferdigstilles medio 2020 med en rekke serveringstilbud, handel og kultur. Bjørvika er et attraktivt område både for kontorer og boliger med et velfungerende bygulv.

Lokalene

Egnet bruk:
Åpent kontorlandskap

Antall arbeidsplasser:
Ca. 30-35 arbeidsplasser

Standard:
Nybygg - Bygget i 2017 med fokus på gode kvaliteter

Effektive og lyse kontorlokaler i byggets 6. etasje med flott utsyn. Lokalene er i dag delt opp for to avdelinger, dette kan tilbakestilles om ønskelig. Egen sosial sone skjermet fra arbeidsplassene, 2-3 møterom med tillegg av stillerom. Lokalene har god standard både teknisk og på overflater.

Bygget

Byggår:
2017

Miljø:
Energiklasse C

Total størrelse:
Ca. 6500 kvm

Fellesfasiliteter:
Personalrestaurant i 10. etasje med felles møterom. Restauranten driftes av De 3 Stuer som ble kåret til Norges beste kantine i 2017. I tillegg finnes lounge og takterrasse i 11. etasje, samt sykkelparkering og dusj/gardobe i underetasje med heis til lokalene.

Leietakere i bygget:
BN Bolig, British American Tobacco, Vipps/ DNB

DEG42 ble ferdigstilt i 2017. Bygget er bygget som et flerbrukerbygg, og har vunnet en rekke arkitekturpriser. Bygget er formet som en kile, hvor kommunikasjon foregår i bakkant av bygget, noe som gir gode arbeidsflater med mye dagslys i front. Eiendommen har flotte fellesarealer og fremstår som et oppgradert bygg.

Gårdeier

Fremutleier:
Eiendomsverdi AS

Eiendommen er eid av Wahl Eiendom AS, lokalene vi har for fremleie har kontrakt frem til 30.09.2022, med mulighet for lengre leietid etter avtale.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter