Lilleakerveien 2 D - 1 minutt fra Lysaker stasjon

Flotte totalrehabiliterte kontorlokaler ett minutt fra Lysaker stasjon

Lokaler

Bygget

Byggår:
Lilleakerveien 2 D ble bygget i 1925, modernisert i 2016 og totalrehabiliteres i disse dager

Miljø:
Grønn B

Total størrelse:
Ca. 3 400 kvm bta.

Fellesfasiliteter:
Leietaker vil få tilgang til naboeiendommens fellesfasiliteter, herunder; personalrestaurant, møteromsenter og garderobe med dusj samt sykkelparkering.

Eiendommen er under en totalrehabilitering og vil fremstå i ny prakt. Bygget har en sentral beliggenhet ved inngangen til Nordmarka og utløpet til fjorden, og befinner seg kun et steinkast fra Lysaker stasjon. CC Vest med alle servicefunksjoner finner du kun en kort spasertur unna.

Beliggenhet

Området:
Lysaker - Lilleaker

Offentlig transport:
Lysaker stasjon (lokal-, intercity- og regiontog, samt Flytoget). Stasjonen har også gode bussforbindelser. I tillegg har eiendommen god adkomst til hovedveinettet (E-18 og Ring 3). Det er planlagt t-bane til Lysaker i 2024.

Parkering:
Det er meget god parkeringsdekning utenfor eiendommen samt i naboeiendommens parkeringsanlegg

Lysaker er ofte beskrevet som et av Oslos største knyttepunkt. Stasjonen knytter kollektivtrafikken fra Asker til Gardemoen sammen med tog og buss, samtidig som E-18 sikrer en enkel adkomst med bil. Kontorbygget ligger i Lilleakerbyen, som strekker seg fra Lysaker stasjon til nord for CC-Vest. I Lilleakerbyen kan du dekke alle dine behov fra shopping, kultur og matopplevelser til rekreasjon i flotte turområder.

Gårdeier

Mustad Eiendom AS

Mustad Eiendom er hvert år helt i toppen av kundetilfredshetsmålinger blant Norske eiendomsselskaper. Vi er en langsiktig eier med 330.000 kvm eiendom i området mellom Lysaker og Lilleaker. Vi har derfor 100 % fokus på dette området og har egen driftsorganisasjon og kundesenter. Velkommen til området!

Mustad Eiendom er et familieeid selskap med et langsiktig og bærekraftig perspektiv på den lokale forvaltningen og utviklingen av området mellom Lilleaker og Lysaker. Vi har vært på Lilleaker i nesten 150 år - og vi har et tilsvarende langsiktig perspektiv også for fremtiden. Bærekraftig tilnærming er derfor ikke bare en ambisjon, men en direkte forutsetning - både for oss, kravene vi stiller til våre samarbeidspartnere og våre forpliktelser til samfunnet vi omgir oss med og er en del av.

Les mer om Mustad Eiendom på deres hjemmeside: Mustadeiendom.no

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Anders Heffermehl Vis CV

Anders Heffermehl

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter