Mellomåsveien 1 - Strategisk plassert lagerlokale - Perfekt for effektiv logistikk og lagring

Effektivt lager på totalt ca.13 600 kvm, med en strategisk beliggenhet for optimal logistikk og distribusjon. Denne eiendommen tilbyr et eksepsjonelt areal for både innendørs og utendørs lagring, ideelt for virksomheter som krever betydelig plass og fleksibilitet. Med sin umiddelbare nærhet til E18, gir lageret god tilgjengelighet og effektivitet for transportruter, både nasjonalt og regionalt. Eiendommen er designet for å imøtekomme høye krav til lagringskapasitet og operasjonell effektivitet.

Lokaler

Beliggenhet

Område

Oslo ytre sør

  • Strategisk Plassering: Beliggende rett ved E18, tilbyr Mellomåsveien 1 enkel tilgang for transport og logistikk, noe som er essensielt for tidskritiske operasjoner og leveringsnettverk.
  • Robust Infrastruktur: Med velutviklet infrastruktur som støtter både tungtransport og daglig pendling, er dette lageret optimalt plassert for å støtte en rekke forretningsbehov og arbeidskrafttilgang.
  • Markedstilgang: Nærheten til viktige transportruter sikrer rask og effektiv distribusjon til både lokale og nasjonale markeder, noe som er en viktig fordel for virksomheter som streber etter å maksimere rekkevidde og kundeservice.
  • Operasjonell Effektivitet: Med fokus på logistikk og tilgjengelighet, er beliggenheten ideell for bedrifter som prioriterer rask varebehandling og effektivitet.


Offentlig transport

Buss

Ca. 3 minutter gange til busstoppet på Lienga

Linje: 83

Gårdeier

Stor-Oslo Eiendom

Stor-Oslo Eiendom er en eiendomsutvikler og investeringspartner i Stor-Oslo regionen. De forvalter og utvikler i dag ca. 25 utviklingsprosjekter med en samlet realisasjonsverdi på ca NOK 21 milliarder. De har ca. 7.000 boliger og 150.000 kvm næring under utvikling. I tillegg forvalter Stor Oslo Eiendom ca. 90.000 kvm næringsarealer.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Haakon Himle Skandsen Vis CV

Haakon Himle Skandsen

Advisor - Logistics
Forretningsområder

Dokumenter