Oscars gate 20

Homans Helsehus - Det lokale hjertet for medisin og helse

Lokaler

Bygget

Byggeår:
1968. Rehabilitert i 2010

Miljø:
Energimerke D

Total størrelse:
4.500 kvm

Leietakere i bygget:
Smestad Gynekologene, Oris Dental, Dr. Dropin, Bydelens Familievernkontor, Evo Fitnes m. fl.

Oscars gate 20 består av totalt 7 etasjer. Eiendommen ble rehabilitert i 2010 og fremstår som en meget god og veldrevet kontoreiendom. Eiendommen har 95 parkeringsplasser hvorav ca. 75 plasser er inne. Eiendommens har en meget god teknisk standard hva gjelder ventilasjon/kjøling, elektro, overvåking og sikkerhet.

Beliggenhet

Området:
Slottsparken / Hegdehaugsveien

Offentlig transport:
T-bane, trikk og buss i umiddelbar nærhet.

Parkering:
Kundeparkering på tomt. Rikelig med plasser til leie i eiendommens parkeringsanlegg.

Med sin sentrale beliggenhet i Homansbyen, rett bak Slottsparken, er Oscars gate et meget attraktivt område i Oslo sentrum. Homansbyen består av både helse, handel og kontor - i kombinasjon med et hyggelig og trygt nærmiljø. Man har godt kollektivtilbud, og det er kort gangavstand til byens attraktive shoppinggater som Bogstadveien/Hegdehaugsveien og Skovveien, der man finner et bredt utvalg av butikker og spisesteder.

Gårdeier

Det er eiendomsselskapet Pecunia AS som indirekte eier og forvalter eiendommen. Pecunia AS er en av markedets mest seriøse og anerkjente aktører innen eiendomsutvikling- og forvaltning.

Eiendomsselskapet har bred erfaring med utvikling av lokaler for forskjellig typer brukere. Deres håndverksfilosofi er årsaken til at Pecunia-standard i dag er et begrep i eiendomsbransjen. Pecunia-standard er synonymt med høy kvalitet, gjennomføringsevne og stilsikker smak. Det innebærer også førsteklasses service overfor leietakere

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Anders Heffermehl Vis CV

Anders Heffermehl

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter

Oscars gate 20 - Homans Helsehus