Sandakerveien 140

Fullservice kontorbygg med 2021 standard

Lokaler

Bygget

Byggår:
1997

Miljø:
Energimerke D

Total størrelse:
44 582kvm.

Fellesfasiliteter:
Bemannet resepsjon, personalrestaurant, sykkelparkering, driftet treningsrom og garderobe

Sandakerveien 140 ligger meget sentralt plassert i Nydalen. Bygget har inngang fra Sandakerveien med stor gjesteparkering rett foran bygget. Totalt er bygget på 12500 kvm kontor, samt 250 parkeringsplasser i garasje under bygget.

Bygget tilbyr et rikt tilbud av tjenestetilbud. Alle fellesarealer er nettopp pusset opp med en flott lobby/ inngangsparti med mulighet for felles resepsjonstjeneste. Kantinen er oppgradert og det settes opp en stor uteplass med en gjenbrukspark utenfor hvor du kan nye lunsjen utendørs. I underetasjen er det avlåst sykkelparkering med eget garderobe anlegg med tørkemuligheter. Det er også etablert et stort treningsrom driftet av Corporis som tilbyr PT-timer, gruppetimer og behandlinger.

Beliggenhet

Området:
Nydalen

Offentlig transport:
Umiddelbar nærhet til Nydalen T-bane stasjon og god dekning med buss.

Parkering:
Gode parkeringsmuligheter i bygget med direkte ankomst til lokalet

Nydalen er i dag et av Oslos mest vellykkede og komplette eksempler på moderne byutvikling. Dette er bydelen der den urbane pulsen kan oppleves side om side med grønne lunger og vakre fossefall. Her finnes kaffebarer, restauranter, barer, bakerier og et bredt shoppingtilbud. Nydalen har også eget Radisson-hotell og en mengde servicetilbud. Sommerstid er det mange som tar lunsjen langs elven, eller de samles på en av de mange stedene med uteservering. Storo er nærmeste nabo til Nydalen, og her finnes over 120 butikker og serveringssteder. Store, internasjonale selskaper, kreative bransjer, beboere, studenter og turgåere - de trives alle i Nydalen.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Ulrik H. Johannessen

Associate
Forretningsområder

Dokumenter