Sannergata 2

Velkommen til Sannergata 2 anno 2025, spekket med fasiliteter og muligheter!

Lokaler

Bygget

Byggår:
Totalrehabiliteres, ferdigstilles høst 2025

Miljø:
Breeam Excellent

Total størrelse:
ca. 23.870 kvm

Fasiliteter:
Personalrestaurant med terrasse mot fossen, flere restauranter i bygget, egen kafè, stor kunstsamling, The box coworking og møteromssenter, storstue med resepsjon og vertskap, fantastisk fullverdig treningssenter med fysio/ behandling, flotte garderober, innendørs sykkelparkering, bilvask m.m.

Eiendommen er under fullstendig rehabilitering og påbygging. Arbeidet er igangsatt og ferdigstilles høsten 2025. Dette er en eiendom som vil inneholde særdeles gode fellesfasiliteter, et flott servicetilbud for byggets brukere og nærområdet og som virkelig vil gi noe til nabolaget. Det legges stor vekt på alle detaljer, for å sikre et bærekraftig bygg som skal tåle tiden. Ragde Eiendom utvikler bygget, og flytter selv inn i byggets toppetasje.

Beliggenhet

Område:
Grünerløkka

Offentlig transport:
Trikk ( 11,12 og 18) samt buss (21, 30, 34 og 54) i umiddelbar nærhet. Rikelig med bysykkel, sykkelstier og ca. 900 parkeringsplasser i området.

Parkering:
Parkering i byggets parkeringskjeller med egen bilvask. Godt med parkering i nabobygg som også er eid av Ragde Eiendom.

Eiendommen ligger i et velutviklet område rett ved Akerselven. Sannergata 2 er siste kronen på verket i dette nabolaget som allerede huser over 100 000 kvm med spennende bedrifter innen både reklame/pr, film- og tvproduksjon, design m.fl.

Ringen Kino med konferansemuligheter ligger over gaten, og i nabobygget finnes norges største biljard anlegg, Klatreverket sitt buldreanlegg og House of Krohn.

Området er lett tilgjengelig med offentlig kommunikasjon, gang og sykkel samt bil, og innehar et fullverdig service og serveringstilbud.


Gårdeier

www.ragde.no


Ragde eiendom har satt seg høye ambisjoner om å skape et fremtidsrettet bygg i Sannergata 2, basert på miljø og bærekraft. Les mer på www.sannergata2.no

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Jonas Myhre Vis CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Forretningsområder
Portrett av Trond Aslaksen Vis CV

Trond Aslaksen

Partner - Transactions & Leasing
Forretningsområder

Dokumenter

Prospektet som PDF Hjemmeside