St. Olavs gate 27

Moderne kontorlokaler med god takhøyde og flotte fellesfasiliteter

Lokaler

Bygget

Byggeår:
1847- Totalrehabilitert 2017

Total størrelse:
ca. 2.500 kvm

Fasiliteter:
Sykkelparkering, felles møterom og personalrestaurant.

St. Olavs gate 27 er en av Oslos mest eksponerte eiendommer og har en innholdsrik og lang historie. Eiendommen har historisk sus over seg og vært hjem til Rikard Nordraak, Hartvig Nissen og Bjørnstjerne Bjørnson. I 2017 var eiendommen ferdig rehabilitert, og alt bortsett fra den vernede fasaden ble totalt fornyet. I rehabiliteringsprosessen ble bygget transformert til en moderne eiendom hvor alt fra etasjeskiller til ventilasjon og teknikk er nytt, og gårdeier investerte i gode og varige materialer med høy kvalitet.

Beliggenhet

Området:
Sentrum - Tullin/ Nationaltheatret

Offentlig transport:
Med sin nærhet til kollektivknutepunktet Nationaltheatret og Stortinget T-banestasjon, er eiendommen tilgjengelig enten man kommer med tog, T-bane, buss eller trikk.

Parkering:
God parkeringsdekning i nærområdet.

St. Olavs gate 27 er meget sentralt plassert, i umiddelbar nærhet til Nationaltheatret stasjon, Slottsparken og Tullin. Tullin-området inngår i Oslo kommunes satsning på innovasjonsdistrikter, hvor mange spennende selskaper ønsker å etablere seg for å ta del i det pulserende området. De siste årene har området blitt beriket av diverse servicetilbud inkludert restauranter, cafeer, barer og butikker.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Ulrik H. Johannessen Vis CV

Ulrik H. Johannessen

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter