Tordenskiolds gate 12

Nyrenoverte handels- og serveringslokaler i ærverdige Tordenskiolds gate 12 søker leietaker. Vi kan tilby alt fra små enheter til større lokaler i et spennende bygulv rett ved Rådhuset.

Lokaler

Bygget

Tordenskiolds gate 12 har en av Oslos mest profilerte beliggenheter i front av sentrum, med fri sikt mot Oslofjorden og Oslo Rådhus som nærmeste nabo.

Eiendommen er et eksisterende bygg fra 1937 på totalt 12.997 kvm BTA fordelt over 8 etasjer. Eiendommen er nå totalrehabilitert og tilpasset nye brukere med moderne kvaliteter og etablering av attraktive fellesfunksjoner. Etter totalrehabiliteringen fremstår eiendommen som et moderne kontorbygg med klassiske høye kvaliteter og et attraktivt bygulv i første etasje. Advokatfirmaet Schjødt AS skal leie alle etasjer fra andre etasje og oppover.


Beliggenhet

Tordenskiolds gate er en viktig gate som knytter Rådhusplassen og Aker Brygge med sentrum og Karl Johans gate, og har veldig god trafikk av mennesker. Eiendommen er en del av CBD og har et spennende catchment med alt fra kontorbrukere til studenter til turister.

Gårdeier

Utleier er et selskap i Entra ASA-konsernet.

Entra er et av de største eiendomsselskapene i Norge. Selskapets hovedvirksomhet er å utvikle og forvalte egne kontoreiendommer i landets største byer. Selskapet forvalter og drifter samtlige eiendommer med egne ansatte, hvilket gjør at vi har en tilstedeværelse og nærhet til våre kunder. Samtidig vil Entra sitt kundesenter ta imot alle henvendelser og fungere som et samlet kontaktpunkt. Forvaltningsarealet utgjør i dag ca. 1,6 millioner kvadratmeter fordelt på 106 bygg.

Entra har siden etableringen i år 2000 utviklet en betydelig portefølje av næringsbygg, hvilket gir oss en bred erfaring med tilrettelegging av arealer for leietakere. Vi skaper verdier gjennom å utvikle, leie ut og drifte attraktive og miljøledende lokaler. Konsernet har 160 ansatte, med hovedkontor i Oslo og lokal tilstedeværelse i Oslo, Drammen, Sandvika, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Remi N. Olsen Vis CV

Remi N. Olsen

Head of Retail
Forretningsområder
Leasing, Retail
Portrett av Nikolai Wirén Vis CV

Nikolai Wirén

Advisor - Retail
Forretningsområder

Dokumenter