Retail

Maaemo flytter 3-stjerner restauranten til bygulvet i Bjørvika

Maaemo, Norges eneste 3-stjerners Michelin restaurant, flytter sommeren 2020 fra Schweigaardsgate til Bispevika Nord i Bjørvika for å 4-dobler arealet.

Når Esben Holmboe Bang gjør noe, gjøres det med enorm presisjon og med ekstremt store krav. Resultatet har blitt Norges eneste 3-stjerners restaurant i guide Michelin. Når Maaemo kikket etter nye lokaler, var ikke kravene og presisjonen noe mindre. Valget falt på bygulvet til OSU i Bispevika og sommeren 2020 åpner restauranten dørene i nye lokaler på ca 1.400 kvm over to plan.

Bygulvet i Bjørvika er det komplekse og flotte utviklingsprosjektet som Oslo S Utvikling solgte til Madison International Realty. Dette er et nytt og spennende område som er under utvikling og spås til å bli det nye gravitasjonspunktet i Oslo Sentrum. Barcode med de mangfoldige bedriftene, Oslo S, alle de nye boligene og kulturinstitusjoner som operaen, Munch museet og det nye hovedbiblioteket skal fylle stolene til Maaemo og de andre spennende restaurantene som kommer. Flere nyheter vil komme i tiden som kommer.

Akershus Eiendom har bistått Oslo S Utvikling med strategisk rådgivning i utviklingen av området og var utleiemegler i dealen.