Retail

Peak Performance etablerer flagship i Karl Johans gate og relokaliserer i Bergen

Nylig kjøpte Amer Sports opp Peak Performance fra IC Group og Akershus Eiendom fikk fornyet tillit som deres rådgiver. Det har resultert i en relokalisering av butikken i Bergen til Strandgaten 9 og en utvidelse av deres flagship i Karl Johans gate 18.

17. oktober åpner Peak Performance sin «nye» butikk i Karl Johansgate 18. En en-etasjes butikk med et salgsareal på ca 150 kvm blir til en 537 kvm flagship over to plan. Oslo er et viktig marked for Peak Performance og for å kunne vise nordmenn og turister det beste av merket, var det viktig å gjøre en utvidelse slik at man får en opplevelse av hele bredden. Peak Performance selger ikke bare «skiklær», men har et bredt sortiment av treningstøy, golfklær og ikke minst en urban og trendy kolleksjon. Sammen med butikken i Bogstadveien, som også Akershus Eiendom hjalp til med å reforhandle i 2015, skal disse to dekke den store etterspørselen etter Peak Performance sine produkter for Østlandet. Det blir spennende å følge utviklingen av butikken når den åpner i disse tøffe retailtider (referere til annen artikkel?)

I Bergen har Peak Performance i flere år vært å finne i Rådhusgaten 4, men tiden var moden for å fornye seg. I sommer flyttet de inn i ærverdige Strandgaten 9. Salgsarealet har blitt effektivisert slik at butikken oftere kan rullere på vareflyten. Med det får kundene oftere nye impulser og butikken blir mer spennende. I denne dealen bistod Akershus Eiendom gårdeier, Strandgaten 9 AS.

Det er spennende at en så stor internasjonal aktør som Amer Sports kjøper Peak Performance. Det viser hvilen tro de har på det svenske merket. Snart åpner også Arc’teryx, et annet merke eiet av Amer Sports, i Nedre Slottsgate 25. Her bistod Akershus Eiendom gårdeier med å leie ut.