Utleie

Valle Wood er fullt utleid

Norges største kontorbygg i massivtre på Helsfyr er nå fult utleid, etter at bygget sto ferdig sommeren 2019. Akershus Eiendom har bistått NCC Property Development med utleien av bygget, som har tiltrukket seg leietakere fra flere ulike områder i byen.

Akershus Eiendom ble engasjet som rådgiver for Valle-prosjektet allerede i 2015, og fikk være med tidlig i prosessen. NCC har vært modige og fremoverlente som har turt å satse på utradisjonelle materialer. Kombinert med en effektiv og fleksibel bygningskropp har prosjektet kunnet tilpasse seg leietakere av ulike størrelser, med ulike krav. Felles for de var fokus på miljø, både innvendig og miljøavtrykk til prosjektet, samt ønske om å finne et prosjekt man kunne identifisere seg med. Når Valle Wood kunne svare på alle kravene er det ikke tilfeldig at NCC har oppnådd leienivåer i bygget som sjeldent har vært å oppleve på Valle.

Valle Wood står nå som et signalbygg på Helsfyr, og trenger knapt en adresse. Alle vet hvor Valle Wood er, og de som er så heldige å ha kontor her er stolte av bygget sitt. Akershus Eiendom takker for tillitt gitt av NCC, og for et godt gjennomført samarbeid.

Photo: